Rätt lottorad

Har du spelat på lotto och vill se om du har rätt lottorad? Kika in på Svenska Spel hemsida för att se det senaste resultatet. Hoppas att du har turen med dig. PS Du vet väl att du kan öppna konto och spela lotto på nätet hos Svenska spel? De brukar alltid ha bra erbjudanden för nya spelare.

>>Klicka här för att se rätt lottorad hos Svenska Spel

Förutom Svenska Spel finns några andra bra aktörer som erbjuder lotto. Vi har provat att spela och kan starkt rekommendera . Där hittar du erbjudanden på grymma bonusar och gratis spel. På de utländska lottospelen kan du vinna hisnande summor pengar. Senaste vann en spelare 2,2 miljarder kronor. Där var vinstchansen 1 på 175 miljoner. Svenska Spels drömvinsten är 1 på +300 miljoner. Så större vinstchans och mycket, mycket större vinster. Prova här!

Lite olika sätt att få rätt lottorad

Alla har vi våra favoritsätt när vi spelar lotto. Vissa av oss chansar bara eller går magkänsla när vi väljer våra nummer. Andra tänker noggrant igenom alla nummer och för statistik på tidigare vinstnummer för att försöka lista ut vilka nummer som kan komma nästa gång. Vi har vänner som har spelat på samma nummer och samma lottorader under flera år i hopp om att någon gång pricka rätt. Hur brukar du göra?

En av de mer kända knepen att få ihop rätt lottorad är använda något slags slumpverktyg. Antingen en generator som spottar ut olika nummer, en sån finns också hos svenska spel (klicka uppe till höger i rulllistan och välj nummergenerator. Det är en rolig grej som Svenska Spel tagit fram för att slumpa fram nummer). Eller så använder man sig av en tärning eller en kortlek. Sen tar man ut kort och gör om de till siffror som man sen använder till sin lottorad. Samma sak gäller med tärningen. Sen är det bara att följa numrena och hoppas på turen. För det är ändå bara slumpen som avgöra. Lycka till!